Unieke T-shirts voor Jou

T-shirt Bedrukken
Op maat

Bij Kledij-Bedrukking.be kun je je eigen T-shirt ontwerpen en bedrukken. Laat je creativiteit de vrije loop en maak unieke kledingstukken die bij jou passen. Kies uit een breed scala aan stijlen, kleuren en ontwerpmogelijkheden. Ontdek vandaag nog hoe je jouw persoonlijke stijl op een T-shirt kunt laten stralen.

t-shirt bedrukken bij kledij bedrukking

Jouw Ontwerp,
Jouw T-shirt.

Breng je creatieve visie tot leven en draag t-shirts die jouw unieke stijl weerspiegelt. Kies uit een breed scala aan kleuren, stijlen en aanpassingsopties.

  • Kwaliteit En Vakmanschap
  • Persoonlijke Service
  • Premium Kwaliteit
Waarom Kledij-bedrukking.be?

t-shirt bedrukken:
de Voordelen

Bij Kledij-Bedrukking.be gaan we verder dan alleen het bedrukken van T-shirts. We bieden een totaalervaring die draait om jouw behoeften en wensen. Waarom voor ons kiezen?

  • +20 jaar ervaring
  • Wij drukken vanaf 1 stuk
  • Moderne Infrastructuur & Machines
  • Maatwerk: Creëer T-shirts die bij jou passen.
Tshirts colours

Premium Kwaliteit

Kwaliteitsvolle berukkingen

Snelle Levering

Snelle levering in BeNeLux

Ruime Keuze

Méér dan 120 kledingmerken.

t-shirt bedrukken
t-shirt bedrukken met zeefdruk
+20 jaar
Sinds 2003
Wie is Kledij bedrukking?

Wij Maken Jouw T-shirt Werkelijkheid.

Bij Kledij-Bedrukking.be zijn we gepassioneerd door creatieve zelfexpressie en kwaliteit.

We zijn een toegewijd team van experts op het gebied van kledingbedrukking en personalisatie, en we zijn er trots op dat we een breed scala aan klanten kunnen bedienen, van individuen tot bedrijven.

Ma – Vr

8:00-18:00

Whatsapp / Tel

03 265 77 85

Onze Druktechnieken

Hoe kunnen we een t-shirt bedrukken voor u?

Bekijk hoe we kunst en technologie combineren om opvallende bedrukkingen te creëren. Elke techniek wordt met zorg gekozen om je ontwerpen te laten stralen op elk kledingstuk.

Hoge Volumes

Zeefdruk

Onze klassieke zeefdruktechniek staat garant voor duurzaamheid en levendige kleuren. Met behulp van een fijn gaas en inkt worden ontwerpen laag voor laag op kledingstukken overgebracht. Dit resulteert in heldere en langdurige prints die zowel op lichte als donkere stoffen opvallen.

DTF Printing

Direct To Film

Met Direct To Transfer Printing brengen we je ontwerpen rechtstreeks over op kledingstukken met behulp van speciale hitteoverdrachtsmaterialen. Dit resulteert in scherpe, gedetailleerde en levendige prints die zelfs de meest complexe ontwerpen nauwkeurig weergeven. Deze techniek is perfect voor kleine oplages en snelle projecten..

Verfijnde Luxe

Borduren

Met onze borduurtechniek geven we kledingstukken een verfijnde en textuurrijke uitstraling. Met behulp van garen worden ontwerpen direct op stoffen gestikt, wat zorgt voor duurzame en luxe afwerkingen. Borduren voegt een vleugje elegantie toe aan je kleding en accessoires.

Onze Passie voor Creatie en Kwaliteit

Bij Kledij-Bedrukking.be gaat het niet alleen om bedrukking, het gaat om het vertellen van verhalen, het creëren van verbinding en het uitdrukken van identiteit.

Jaren in bedrijf

Sinds 2003 de referentie voor kledijbedrukking vanaf 1 stuk.

opdrachten per jaar

Zowel voor nieuwe, als wederkerende projecten maken wij graag tijd.

t-shirts of polo's bedrukken met dtf of dtg

T-shirt personaliseren…
Wij kunnen uw T-shirt bedrukken!

Tijd om even kennis te maken? Bel of Whatsapp.

03 265 77 85

Getuigenissen

Onze Google Reviews

S. Verbeyst


Een goede kwaliteit en heel snelle service !! Deze hoort ons nog zeker terug een echte aanrader voor allerhande.

Amuzant Design


Super goede service en afwerking. Zelfs last-minute toevoegingen worden nog geregeld.

A. Courtin


Vriendelijke correcte service. We moesten snel bedrukte schorten hebben, 3 dagen later mochten we ze al ophalen. Zeker een aanrader!

T-shirts bedrukken voor evenementen

R. Carter

London


Dit bedrijf bood zo’n uitstekende service, ik ben echt onder de indruk! We hadden een last-minute bestelling voor een klant die T-shirts van hoge kwaliteit nodig had voor TOMORROWLAND en ze produceerden ze niet alleen op tijd volgens een hoge standaard, ze leverden ze ook persoonlijk om ervoor te zorgen dat de klant ze in handen had voor het evenement. Kurt was de vertegenwoordiger met wie ik werkte en hij presteerde echt. Heel erg bedankt aan jou en het bedrijf!

Offerte & Advies op maat